Haaptmenü opmaachen
Musical note nicu bucule 01.svg Dëse Museksartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Farid Bang, gebuer als Farid Hamed El Abdellaoui de 4. Juni 1986 zu Melilla, enger spuenescher Exklav a Marokko, ass en däitsche Rapper. Hien ass ee vun de bekanntste Vertrieder vum däitsche Gangsta-Rap.

Farid Bang
Farid Bang (2012-11-07, 20-21).jpg
Pseudonym Farid Bang
Gebuer 11. Juni 2001
Melilla
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Schauspiller, Sänger, Rapper
Wikidata-logo-without-paddings.svg

DiskographieÄnneren

StudioalbumenÄnneren

  • 2008: Asphalt Massaka
  • 2009: Jung, brutal, gutaussehend (mam Kollegah)
  • 2010: Asphalt Massaka 2
  • 2011: Banger leben kürzer
  • 2012: Der letzte Tag deines Lebens
  • 2013: Jung, brutal, gutaussehend 2 (mam Kollegah)
  • 2014: Killa
  • 2015: Asphalt Massaka 3
  • 2016: Blut
  • 2017: Jung, brutal, gutaussehend 3 (mam Kollegah)
  • 2018: Platin war gestern (mam Kollegah)

Um SpaweckÄnneren

Commons: Farid Bang – Biller, Videoen oder Audiodateien