Haaptmenü opmaachen

De Gunnar Björnstrand, gebuer als Knut Gunnar Johanson den 13. November 1909 zu Stockholm an och do gestuerwen de 26. Mee 1986, war e schwedesche Schauspiller.

Gunnar Björnstrand
Gunnar Björnstrand.PNG
Gebuer 13. November 1909
Stockholm
Gestuerwen 26. Mee 1986
Stockholm
Nationalitéit Schweden
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien ass international bekannt duerch déi vill Filmer an deenen hien ënner der Regie vum Ingmar Bergman eng Roll iwwerholl hat. Hien huet a senge Filmer mat bekannte Schauspiller wéi Ingrid Bergman, Viveca Lindfors,Max von Sydow, Bibi Andersson an Ingrid Thulin zesumme gespillt. De Björnstrand war an iwwer 130 Kinos- an TV-Filmer ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1931 bis1939Änneren

vun 1940 bis1949Änneren

vun 1950 bis1959Änneren

vun 1960 bis1969Änneren

vun 1970 bis1982Änneren

Um SpaweckÄnneren