Haaptmenü opmaachen
FK Atlantas
Offiziellen Numm: Futbolo klubas Atlantas
Grënnung: 1962 Granitas
1996 Atlantas
Stadion: Klaipėdos m. stadionas, Klaipėda
Plazen: 5.000
President: Vidas Admomaitis
Trainer: LATLAT Viktors Dobrecovs
Liga: A lyga
2018 6.
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Éischt Uniform
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Zweet Uniform
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Ersatzuniform

De Futbolo klubas Atlantas Klaipėda (lt) ass e litauesche Foussballclub vu Klaipėda. E spillt an der A lyga.

Inhaltsverzeechnes

PalmarèsÄnneren

Saisonen (1996–...)Änneren

Saisonen Div. Liga Plaz Web
1996/97 1. A lyga 7. [1]
1997/98 1. A lyga 6.
1998/99 1. A lyga 6. [2]
1999 1. A lyga 3. [3]
2000 1. A lyga 3. [4]
2001 1. A lyga 2. [5]
2002 1. A lyga 2. [6]
2003 1. A lyga 5. [7]
2004 1. A lyga 3. [8]
2005 1. A lyga 7. [9]
2006 1. A lyga 6. [10]
2007 1. A lyga 6. [11]
2008 1. A lyga 6. [12]
2009 3. Antra lyga (Vakarai) 1. [13]
2010 2. Pirma lyga 7. [14]
2011 1. A lyga 11. [15]
2012 1. A lyga 8. [16]
2013 1. A lyga 2. [17]
2014 1. A lyga 3. [18]
2015 1. A lyga 3. [19]
2016 1. A lyga 4. [20]
2017 1. A lyga 4. [21]
2018 1. A lyga 6. [22]
2019 1. A lyga

TrikotÄnneren

Éischt
2007/2008; 2015 (Zweet)
Puma 2017 (Éischt)
Puma 2017 (Éischt)

Um SpaweckÄnneren

ReferenzenÄnneren