Atlantas Klaipėda

(Virugeleet vu(n) FK Atlantas)
FK Atlantas
Offiziellen Numm: Futbolo klubas Atlantas
Grënnung: 1962 Granitas
1996 Atlantas
Stadion: Klaipėdos m. stadionas, Klaipėda
Plazen: 5.000
President: Vidas Admomaitis
Trainer: LTULTU Donatas Navikas
Liga: A lyga
Saison: 2019
Positioun: 6.
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Éischt Uniform
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Zweet Uniform
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Ersatzuniform

De Futbolo klubas Atlantas Klaipėda (lt) ass e litauesche Foussballclub vu Klaipėda. E spillt an der A lyga.

PalmarèsÄnneren

Saisonen (1996–...)Änneren

Saisonen Div. Liga Plaz Web
1996/97 1. A lyga 7. [1]
1997/98 1. A lyga 6.
1998/99 1. A lyga 6. [2]
1999 1. A lyga 3. [3]
2000 1. A lyga 3. [4]
2001 1. A lyga 2. [5]
2002 1. A lyga 2. [6]
2003 1. A lyga 5. [7]
2004 1. A lyga 3. [8]
2005 1. A lyga 7. [9]
2006 1. A lyga 6. [10]
2007 1. A lyga 6. [11]
2008 1. A lyga 6. [12]
2009 3. Antra lyga (Vakarai) 1. [13]
2010 2. Pirma lyga 7. [14]
2011 1. A lyga 11. [15]
2012 1. A lyga 8. [16]
2013 1. A lyga 2. [17]
2014 1. A lyga 3. [18]
2015 1. A lyga 3. [19]
2016 1. A lyga 4. [20]
2017 1. A lyga 4. [21]
2018 1. A lyga 6. [22]
2019 1. A lyga 6. [23]

TrikotÄnneren

Éischt
2007/2008; 2015 (Zweet)
Puma 2017 (Éischt)
Puma 2017 (Éischt)

Um SpaweckÄnneren

ReferenzenÄnneren

  1. http://almis.sritis.lt/1997_ltu.html
  2. http://almis.sritis.lt/ltu99lyga.html
  3. http://almis.sritis.lt/ltu99flyga.html
  4. http://almis.sritis.lt/ltu00lyga.html
  5. http://almis.sritis.lt/ltu01lyga.html
  6. http://almis.sritis.lt/ltu02lyga.html
  7. http://almis.sritis.lt/ltu03lyga.html
  8. http://www.rsssf.com/tablesl/lito04.html#1lyga
  9. http://www.rsssf.com/tablesl/lito05.html#1lyga
  10. http://www.rsssf.com/tablesl/lito06.html#1lyga
  11. http://www.rsssf.com/tablesl/lito07.html#1lyga
  12. http://www.rsssf.com/tablesl/lito08.html#1lyga
  13. http://almis.sritis.lt/ltu09lyga2w.html
  14. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2010.html#1lyga
  15. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2011.html#alyga
  16. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2012.html#alyga
  17. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2013.html#alyga
  18. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2014.html#alyga
  19. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2015.html#alyga
  20. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2016.html#alyga
  21. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2017.html#alyga
  22. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2018.html#alyga
  23. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2019.html