FK Žalgiris Vilnius

FK Žalgiris
Offiziellen Numm: Futbolo klubas Žalgiris
Grënnung: 1947 Dinamo;
2009 VMFD Žalgiris
Stadion: LFF stadionas, Vilniaus
Plazen: 5.400
President: Vilma Venslovaitienė
Trainer: BLRBLR Aliaksei Baga[1]
Liga: A lyga
Saison: 2019
Positioun: 2. Platz
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Éischt Uniform
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Zweet Uniform
Trikotsfaarwen
Trikotfarben
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Trikotsfaarwen
Ersatzuniform

De Vilniaus futbolo klubas Žalgiris (lt) ass e litauesche Foussballclub aus der Haaptstad Vilnius. E spillt an der A lyga.

PalmarèsÄnneren

Saisonen (2009.–2020.)Änneren

Saisonen Div. Liga Plaz Web
2009 2. Pirma lyga 6. [2]
2010 1. A lyga 3. [3]
2011 1. A lyga 2. [4]
2012 1. A lyga 2. [5]
2013 1. A lyga 1. [6]
2014 1. A lyga 1. [7]
2015 1. A lyga 1. [8]
2016 1. A lyga 1. [9]
2017 1. A lyga 2. [10]
2018 1. A lyga 2. [11]
2019 1. A lyga 2. [12]
2020 2. A lyga .

Um SpaweckÄnneren

ReferenzenÄnneren

  1. http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n7815.html
  2. http://www.rsssf.com/tablesl/lito09.html#1lyga
  3. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2010.html#alyga
  4. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2011.html#alyga
  5. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2012.html#alyga
  6. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2013.html#alyga
  7. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2014.html#alyga
  8. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2015.html#alyga
  9. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2016.html#alyga
  10. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2017.html#alyga
  11. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2018.html#alyga
  12. http://www.rsssf.com/tablesl/lito2019.html#alyga