Clean State

lëtzebuergesch Museksgrupp
Dësen Artikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

Clean State war eng lëtzebuergesch Museksgrupp[1][2] vun Déifferdeng, déi 1994 gegrënnt gouf. De Stil vun der Grupp ass Thrash Metal a Groove Metal[3].

D'Band änneren

D'Membere sinn:

  • Marcel „Mars“ Dostert (1997–), Gesank, Gittar
  • Marc „Mackel“ Matter (1994–), Gittar
  • Christian „Chris“ Schmit, Gittar
  • Philip „Phil“ Ries, Bass
  • Marc „Twiggy“ Heirens, Batterie

D'Ex Membere sinn:

  • Marion, Gittar, Bass, Back-Gesank
  • Thierry May, Gittar

Discographie änneren

Albumen änneren

  • Scraping the Barrel (2000)
  • Dead Angel Factory (2008)[2]

Demoen änneren

  • Braincrusher (1999)
  • Demo 2002 (2002)
  • Demo 2007 (2007)

Kuckt och änneren

Um Spaweck änneren

Referenzen änneren

  1. http://www.heavymetal.lu/index.php/rock-and-metal-bands/luxembourg-bands/a-e/clean-state/83-clean-state
  2. 2,0 2,1 Archive copy Archivéiert de(n) 2016-03-06. Gekuckt de(n) 2015-10-16.
  3. http://www.metal-archives.com/bands/Clean_State/118880