Classic Loire-Atlantique

D'Classic Loire-Atlantique ass eng franséisch Vëloscourse déi am Joer 2000 vum Jean-Luc Chaillot an d'Liewe geruff gouf..

Palmarès änneren

Joer 1. 2. 3.
2000 FRA  Frédéric Delalande FRA  Emmanuel Mallet FRA  Gilles Canouet
2001 FRA  Nicolas L'Hôte EST  Erki Pütsep GBR  Jonathan Dayus
2002 NOR  Rune Jogert FRA  Ludovic Rousselot FRA  Lloyd Mondory
2003 FRA  Thomas Voeckler FRA  Anthony Charteau FRA  Sébastien Hinault
2004 EST  Erki Pütsep FRA  Denis Robin FRA  Franck Pencolé
2005 ESP  José Alberto Martínez ESP  Alberto Benito BLR  Alexandre Usov
2006 RUS  Sergey Kolesnikov FRA  Noan Lelarge FRA  Mathieu Drujon
2007 FRA  Nicolas Jalabert RUS  Yury Trofimov POL  Piotr Zieliński
2008 ESP  Mikel Gaztañaga FRA  Jimmy Casper FRA  Frédéric Finot
2009 FRA  Cyril Bessy DEN  Michael Reihs FRA  David Le Lay
2010 FRA  Laurent Mangel FRA  Renaud Dion FRA  Pierrick Fédrigo
2011 NED  Lieuwe Westra BEL  Bert Scheirlinckx FRA  Yohan Cauquil
2012 FRA  Florian Vachon ITA  Mirko Selvaggi BEL  Sébastien Delfosse
2013 BEL  Edwig Cammaerts BLR  Yauheni Hutarovich FRA  Laurent Pichon
2014 FRA  Alexis Gougeard BEL  Kenneth Vanbilsen NED  Wesley Kreder
2015 FRA  Alexis Gougeard ITA  Marco Marcato FRA  Anthony Delaplace
2016 FRA  Anthony Turgis FRA  Loïc Chetout FRA  Kévin Ledanois
2017 FRA  Laurent Pichon FRA  Thomas Boudat FRA  Hugo Hofstetter
2018 DNK  Rasmus Quaade NOR  Daniel Hoelgaard FRA  Armindo Fonseca
2019 FRA  Rudy Barbier FRA  Marc Sarreau GBR  Rory Townsend
left

Um Spaweck änneren