Haaptmenü opmaachen
De Bjarne Riis den 18. Februar 2007 bei der Amgen Tour of California

De Bjarne Riis gebuer den 3. Abrëll 1964 zu Herning an Dänemark ass en däneschen Vëlossportler a Gewënner vum Tour de France 1996.

Fir de Moment ass hie Manager vum Team CSC.

Inhaltsverzeechnes

De Bjarne Riis an den DopingÄnneren

De 25. Mee 2007 gouf de Bjarne Riis zu Lyngby an Dänemark virun der Press zou, vun 1993 bis 1998 sech gedopt he hunn, an datt hien houfreg ass op seng Resultater, souguer wa se duerch onerlaabte Mëttelen zustan komm waren.

CarrièreÄnneren

Joer Equipe
1986 Roland Skala
1987 Lucas
1988 Toshiba
1989 Système U
1990 - 1991 Castorama
1992 - 1993 Ceramiche Ariostea
1994 - 1995 Gewiss
1996 - 1999 Team Deutsche Telekom

PalmarèsÄnneren

1994Änneren

1995Änneren

1996Änneren

1997Änneren

1998Änneren

  • 1. am Grand Prix Midtbank
  • Landesmeeschter vun Dänemark (1992,1995,1996)
  • 2. vum Vélo d'Or 1996
  • 3. am UCI-Klassement 1993

Tour de FranceÄnneren

PalmarèsÄnneren

  • 3. 1995
  • 1. 1996

EtappenÄnneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Bjarne Riis – Biller, Videoen oder Audiodateien