Samy Deluxe

däitsche Rapper
Musical note nicu bucule 01.svg Dëse Museksartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Samy Deluxe, gebuer als Samy Sorge den 19. Dezember 1977 zu Hamburg, ass en däitsche Rapper.

Samy Deluxe
Samy Deluxe - Pressefoto von Janick Zebrowski - 4.jpg
Gebuer 19. Dezember 1977
Hamburg
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Rapper, Autobiograph, Sänger, Museksproduzent
Wikidata-logo-without-paddings.svg

DiscographieÄnneren

StudiosalbumenÄnneren

  • 2001: Samy Deluxe
  • 2003: Wer hätte das gedacht? (mam Afrob als ASD)
  • 2004: Verdammtnochma!
  • 2009: Dis wo ich herkomm
  • 2011: SchwarzWeiss
  • 2012: Verschwörungstheorien mit schönen Melodien (als Herr Sorge)
  • 2014: Männlich
  • 2015: Blockbasta
  • 2016: Berühmte letzte Worte (mam Afrob als ASD)
  • 2019: Hochkultur

Um SpaweckÄnneren

Commons: Samy Deluxe – Biller, Videoen oder Audiodateien