Raymond Jacobs

De Raymond Jacobs, gebuer den 9. Dezember 1931, ass e fréiere lëtzebuergesche Vëlossportler.[1]

De Raymond Jacobs ass de Brudder vun der Elsy Jacobs, dem Roger Jacobs an Edmond Jacobs.

PalmarèsÄnneren

1954Änneren

1956Änneren

1960Änneren

  • 1. am Generalklassement vun der Flèche du Sud

1961Änneren

1962Änneren

1963Änneren

  • 3. am Generalklassement vun der Flèche du Sud

ReferenzenÄnneren

  1. De Raymond Jacobs op siteducyclisme.net
  2. D'Generalklassement vun der Österreich-Rundfahrt 1954 op siteducyclisme.net