Luxembourg road sign diagram A 15.gif Opgepasst: Un dësem Artikel gëtt grad geschafft. Fir Versiounskonflikter ze vermeiden, waart wgl. mat Ären Ännerunge bis dëse Message verschwonnen ass, oder kontaktéiert de Benotzer ({{{1}}}), dee grad dru schafft, op senger Diskussiounssäit.

Wa méi wéi zwéin Deeg näischt um Artikel geännert gouf, ka jiddwereen dru weiderschaffen. Wann der näischt wëllt um Artikel änneren, loosst wgl. d'Schabloun stoen. Wa bannent 6 Stonnen nodeems dës Schabloun an en Artikel gesat gouf, keng valabel Ännerung vum Benotzer gemaach gouf, da kann de Gebrauch vun der Schabloun als onnëtz ugesi ginn a ka vu jiddwerengem réckgängeg gemaach ginn. Bei repetitivem onnëtze Gebrauch kann de Benotzer gespaart ginn.

Raftside ass e Museksprojet deen den Auteur, Komponist a Plastiker Filip Markiewicz 2003 ugefaangen huet an de bis 2007 zu enger Grupp vu 6 Museker eropgewuess ass.

DiscographieÄnneren

  • 2003: Antistar - CD
  • 2005: The desperate life of Johnny Sunshine - CD
  • 2007: Opinion Lieder - CD
  • 2008: Disco Guantanamo - Single 300 Stéck op Vinyl
  • 2009: Disco Guantanamo - CD
  • 2013 : A date in the Blue - Single
  • 2013: San Francisco Sun - Single