Haaptmenü opmaachen
ëm 1959
ëm 1987
Den R.G. Armstrong

De Robert Golden Armstrong meeschtens R.G. Armstrong, gebuer de 7. Abrëll 1917 zu Birmingham, Alabama a gestuerwen de 27. Juli 2012 zu Studio City, Los Angeles, war en US-amerikanesche Schauspiller.

R.G. Armstrong
Clear1x1.gif
Gebuer 7. Abrëll 1917
Birmingham
Gestuerwen 27. Juli 2012
Studio City
Nationalitéit USA
Educatioun University of North Carolina at Chapel Hill, Samford Universitéit
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

No sengem Studium ass den Armstrong op New York gaangen an huet um Broadway Theater gespillt.

Seng éischt Roll am Kino hat hien am Film Garden of Eden (1954) vum Max Nosseck. Der Regisseur Sam Peckinpah huet him a véier Filmer eng Roll ginn an dat a Ride the High Country (1962),: Major Dundee (1965), The Ballad of Cable Hogue (1970) a Pat Garrett and Billy the Kid (1973). Och de Filmschauspiller a Filmregisseur Warren Beatty huet hien an dréi Filmer engagéiert an zwar an Heaven Can Wait (1978), Reds (1981) an Dick Tracy (1990).

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1954 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

Um SpaweckÄnneren