Nike Fuhrmann

däitsch Schauspillerin
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Nike Fuhrmann, gebuer den 11. September 1974 zu München, ass eng däitsch Schauspillerin déi haaptsächlech an Televisiounsfilmer matspillt.

Nike Fuhrmann
Nike Fuhrmann.jpg
Gebuer 11. September 1974
München
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

  • 2007: Pink
  • 2009: Portrait eines anständigen Mannes (Kuerzfilm)
  • 2009: Schneewittchenkoma (Kuerzfilm)
  • 2009: Slave
  • 2010: Ich sehe was, was Du nicht siehst
  • 2011: Die Flut ist pünktlich
  • 2011: Bevor die Stare ziehen
  • 2013: Biester

TelevisiounÄnneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Nike Fuhrmann – Biller, Videoen oder Audiodateien