Haaptmenü opmaachen
Musical note nicu bucule 01.svg Dëse Museksartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Shaffer Chimere Smith, gebuer den 18. Oktober 1979, bekannt ënner sengem Pseudonym Ne-Yo, ass en US-amerikanesche Sänger, Museksproduzent, Schauspiller, Dänzer an Textschreiwer am Beräich vu Popmusek a modernem R&B.

Ne-Yo
Neyo.jpg
Gebuertsnumm Shaffer Chimere Smith
Pseudonym Ne-Yo
Gebuer 18. Oktober 1979
Las Vegas
Nationalitéit USA
Aktivitéit Sänger, Museker, Schauspiller, Televisiounsschauspiller, Lidderschreiwer, Museksproduzent, Philanthrop, Liddermécher, Rapper, Dänzer
Wikidata-logo-without-paddings.svg

DiskographieÄnneren

StudioalbumenÄnneren

  • 2006: In My Own Words
  • 2007: Because of You
  • 2008: Year of the Gentleman
  • 2010: Libra Scale
  • 2011: Love and Passion
  • 2012: R.E.D.

FilmographieÄnneren

  • 2006: Save the Last Dance 2
  • 2007: Stomp the Yard
  • 2011: Battle: Los Angeles
  • 2012: Red Tails