Maxim Iglinski

kasachesche Vëlossportler
(Virugeleet vu(n) Maxim Iglinskiy)

De Maksım Iglınskıı, och Maxim Gennadjewitsch Iglinski (ru: Максим Геннадьевич Иглинский), gebuer den 18. Abrëll 1981 zu Astana, ass e kasachesche professionelle Vëlossportler.

Maxim Iglinski
Maxim Iglinski - Tour de Romandie 2010, Stage 3.jpg
Gebuer 18. Abrëll 1981
Nur-Sultan
Nationalitéit Kasachstan
Aktivitéit Vëlossportler
Gréisst 181 Zentimeter
Gewiicht 70 kg
Veräin/Ekipp Astana,
Capec,
T-Mobile,
Domina Vacanze-De Nardi,
Milram
Famill
Geschwëster Valentin Iglinskiy
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Den Iglınskıı gouf 2005 bei Domina Vacanze Profi.

Hie war schonn a sengem éischte Profisjoer beim Tour de France dobäi, a koum am Generalklassement vun de jonke Profien op déi véiert Plaz. Hien huet 2005 d'Etapp mat Arrivée zu Singen, vum Deutschland Tour, gewonnen.

Nodeem hien 2006 fir Milram gefuer war, huet en 2007 bei déi nei gegrënnten Ekipp Astana gewiesselt.

PalmarèsÄnneren

2005Änneren

2006Änneren

  • KazakhstanKazakhstan Kasachesche Landesmeeschter am Contre-la-montre

2007Änneren

2008Änneren

2010Änneren

2012Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Maxim Iglinski – Biller, Videoen oder Audiodateien