Haaptmenü opmaachen

Ljudmila Wladimirowna Radtschenko

(Virugeleet vu(n) Ludmilla Radchenko)
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Ludmilla Radchenko, gebuer den 11. November 1978 zu Omsk als Ljudmila Wladimirowna Radtschenko (russesch: Людмила Владимировна Радченко), ass e russesche Model, Moudendesignerin a Schauspillerin déi an Italien aktiv ass.

Ljudmila Wladimirowna Radtschenko
Ludmilla 100 1113.JPG
Gebuer 11. November 1978
Nationalitéit Russland
Aktivitéit Schauspiller, Mannequin, Animateur
Gréisst 174 Zentimeter
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

KinosfilmerÄnneren

  • 2005: A Light of Passion, de Ulderico Acerbi - Film
  • 2006: Scaccomatto, de Carlo Fumo - Kuerzfilm
  • 2008: Un posto al sole d'estate, registi vari - Soap opera - Rôle: Natasha
  • 2010: Ganja Fiction de Mirko Virgili - Film - Rôle: Luna
  • 2005: A Light of Passion, de Ulderico Acerbi - Film
  • 2006: Scaccomatto, de Carlo Fumo - Kuerzfilm
  • 2008: Un posto al sole d'estate, registi vari - Soap opera - Rôle: Natasha
  • 2010: Ganja Fiction de Mirko Virgili - Film - Rôle: Luna

FernsehserienÄnneren

  • 2001: La sai l'ultima?
  • 2002: Passaparola
  • 2003: Spicy Tg
  • 2005: Il viaggio, de Ettore Pasculli - Film TV
  • 2005: La talpa
  • 2005: R.I.S. - Delitti imperfetti, de Alexis Sweet et Pier Belloni - Serie TV - Épisodes: L'ora del veleno et Bella da morire
  • 2005: L'ispettore Coliandro: Sesso e segreti, de Manetti Bros. - Film TV
  • 2006: On the Road
  • 2007: Tuning and Fanatics
  • 2007: Reality Game
  • 2008: Modeland

AgencenÄnneren

  • Urban Management
  • Gwen Management

LiteraturÄnneren

Um SpaweckÄnneren