Haaptmenü opmaachen

De Jos Rasqui, gebuer de 14. Mäerz 1895 zu Béiwen-Atert, a gestuerwen de 16. Mee 1966 zu Esch war e lëtzebuergesche Vëlossportler.

Jos Rasqui
Rasqui Jos.jpg
Gebuer 14. Mäerz 1895
Béiwen-Atert
Gestuerwen 16. Mee 1966
Esch-Uelzecht
Nationalitéit Lëtzebuerg
Aktivitéit Vëlossportler
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Jos Rasqui ass 1922 den Tour de France matgefuer, huet awer an der 8. Etapp opginn.

Inhaltsverzeechnes

Palmarès (Auswiel)Änneren

1916Änneren

  • Champion vu Lëtzebuerg (Indépendant) ???

1917Änneren

1918Änneren

1920Änneren

1921Änneren

1922Änneren

1923Änneren

1925Änneren

Kuckt ochÄnneren