Haaptmenü opmaachen

D'Hande Yener, gebuer den 12. Januar 1973 zu Istanbul als Makbule Hande Özyener, ass eng tierkesch Popsängerin a Songwriterin.

Hande Yener
Hande Yener (10).jpg
Gebuertsnumm Makbule Hande Özyener
Gebuer 12. Januar 1973
Kadıköy
Nationalitéit Tierkei
Aktivitéit Sänger, Lidderschreiwer
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Inhaltsverzeechnes

DiskographieÄnneren

AlbumenÄnneren

  • Senden İbaret (2000)
  • Sen Yoluna... Ben Yoluma... (2002)
  • Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor (2004)
  • Apayrı (2006)
  • Nasıl Delirdim? (2007)
  • Hipnoz (2008)
  • Hayrola? (2009)
  • Hande'ye Neler Oluyor? (2010)
  • Hande'yle Yaz Bitmez (2010)
  • Teşekkürler (2011)
  • Rüya (2012)

EPÄnneren

  • Extra (2001)
  • Hande Maxi (2006)

Um SpaweckÄnneren