Haaptmenü opmaachen

GeschichtÄnneren

Guns N’ Roses ass aus den zwou Bands "L.A. Guns" an "Hollywood Roses" entstanen, duerch déi de Schoulofgänger Bill Bailey (aka Axl Rose) an de Gittarist Izzy Stradlin éischt Banderfarunge gesammelt hunn.

Als Bassist koum den Duff McKagan dobäi, dee virdru beim Saul Hudson (Slash) a beim Steve Adler an der Band "Road Crew" gespillt huet.

Wéi den Traci Guns (Leadgittar) an den Rob Gardener (Perkussioun) aus der Band gaange sinn, huet den Duff McKagan seng al Bandkollegen erëm mat an d'Boot geholl a scho gouf den historesche Guns N’ Roses Line-up durch de Steve Adler an de Slash op der Leadgittar vervollstännegt.

Vun do un huet eng Aachterbunnfuert ugefaangen, déi mat engem explosiven Album ugefaangen huet, mat der längster Tournee, déi eng Band jee ugetrueden huet, um Héichpunkt war, an an enger Supp vun Drogen an Exzesser bal komplett ënnergaangen ass.

DiskographieÄnneren

StudioalbumenÄnneren

  • 1987: Appetite for Destruction (31. Juli 1987)
  • 1988: G N’ R Lies (6. Dezember 1988)
  • 1991: Use Your Illusion I (16. September 1991)
  • 1991: Use Your Illusion II (16. September 1991)
  • 1993: The Spaghetti Incident? (Coveralbum) (22. November 1993)
  • 2008: Chinese Democracy (22. November 2008)

ConcertsalbumenÄnneren

  • 1999: Live Era: ’87-’93 (Live) (22. November 1999)

KompilatiounenÄnneren

  • 2004: Greatest Hits (Best Of) (15. Mäerz 2004)

VideoenÄnneren

  • 1992: Use Your Illusion I (World Tour - 1992 In Tokyo), (DVD/VHS/LD)
  • 1992: Use Your Illusion II (World Tour - 1992 In Tokyo), (DVD/VHS/LD)
  • 1998: Welcome to the Videos (DVD/VHS)

Singlen an EPenÄnneren

  • 1986: Live?!*@ Like a Suicide (EP)
  • 1987: It’s So Easy
  • 1987: Welcome to the Jungle
  • 1987: Live from the Jungle EP
  • 1987: Sweet Child o’ Mine
  • 1988: Paradise City
  • 1989: Patience
  • 1989: Nighttrain
  • 1991: You Could Be Mine
  • 1991: Don’t Cry
  • 1991: Live and Let Die
  • 1992: November Rain
  • 1992: Knockin’ On Heaven’s Door
  • 1993: Yesterdays
  • 1993: The Civil War EP
  • 1993: Ain’t It Fun
  • 1994: Estranged
  • 1994: Since I Don’t Have You
  • 1994: Sympathy for the Devil
  • 1999: Oh my god (US only)
  • 2008: Chinese Democracy
  • 2008: Better

Um SpaweckÄnneren