Emmy Rossum

amerikanesch Schauspillerin

D'Emmanuelle Grey Rossum (Emmy Rossum), gebuer den 12. September 1986 zu New York City, ass eng US-amerikanesch Sängerin a Schauspillerin.

Emmy Rossum
Emmy Rossum (24341757766) (cropped).jpg
Gebuertsnumm Emmanuelle Grey Rossum
Gebuer 12. September 1986
New York City
Nationalitéit USA
Educatioun Columbia University,
Stanford University
Aktivitéit Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller, Sänger, Schauspiller, Operesänger
Partei Demokratesch Partei
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

  • Dare (2009)
  • Dragonball (2009)
  • Poseidon (2006)
  • The Phantom of the Opera (2004)
  • The Day After Tomorrow (2004)
  • Mystic River (2003)

Um SpaweckÄnneren

Commons: Emmy Rossum – Biller, Videoen oder Audiodateien