Haaptmenü opmaachen

Wikipedia β

D'Emmanuèle Bernheim (2013).

D'Emmanuèle Bernheim, gebuer den 30. November 1955 zu Paräis, an och do den 10. Mee 2017 gestuerwen, war eng franséisch Schrëftstellerin, Dréibuchauteurin a Japanologin.

Si krut 1993 fir hire Roman Sa femme de Prix Médicis. Fir Tout s’est bien passé gouf se 2014 mam Grand prix des lectrices de Elle an der Kategorie document ausgezeechent.

Si huet e puermol mam François Ozon zesummen d'Dréibuch vu senge Filmer geschriwwen, dorënner Swimming pool a Sous le sable.

Bibliographie (Auswiel)Änneren

  • Le cran d’arrêt (1986)
  • Un couple (1989)
  • Sa femme (1993)
  • Vendredi soir (1998)
  • Stallone (2002)
  • Tout s'est bien passé (2013)

Dréibicher (Auswiel)Änneren