Corinne Hermès

Stub W.svg Dësen Artikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Corinne Hermès, gebuer de 16. November 1961 zu Lagny-sur-Marne als Corinne Miller, ass eng franséisch Sängerin. Si huet hir Carrière 1979 ugefaangen.

Corinne Hermès
Gebuer 16. November 1961
Lagny-sur-Marne
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Sänger
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Si huet Lëtzebuerg beim Eurovision Song Contest 1983 zu München mam Lidd "Si la vie est cadeau" vertrueden. Si koum op déi éischt Plaz mat 142 Punkten[1].

DiskographieÄnneren

AlbumenÄnneren

  • 1980, 36 front populaire
  • 1997, Ses plus grands succès
  • 2006, Vraie
  • 2008, Si la vie est cadeau - 25 ans

SinglenÄnneren

  • 1979, Le blouson gris (ënner dem Numm Corinne Miller)
  • 1979, La ville où je vis
  • 1983, Si la vie est cadeau
  • 1983, Vivre à deux
  • 1984, Michael
  • 1986, Ma liberté
  • 1989, Dessine-moi
  • 1990, S.O.S. - 1990
  • 1991, Suffit d'y croire
  • 1993, L'amour est artiste
  • 2006, On vit comme on aime
  • 2006, S'il n'y avait pas les mots

Um SpaweckÄnneren

ReferenzenÄnneren

  1. Eurovision Song Contest 1983