Haaptmenü opmaachen

Christine Majerus

lëtzebuergesch Vëlossportlerin
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Christine Majerus, gebuer de 25. Februar 1987 an der Stad Lëtzebuerg, ass eng lëtzebuergesch Vëlossportlerin an eng fréier Liichtathletin an Triathletin.

Christine Majerus
Quaregnon - Le Samyn des Dames & Le Samyn, 2 mars 2016, départ (B094).JPG
Gebuer 25. Februar 1987
Lëtzebuerg
Nationalitéit Lëtzebuerg
Aktivitéit Vëlossportler, Cyclocrossfuerer
Wikidata-logo-without-paddings.svg

An der Saison 2007/2008 fiert si fir de franséische Groupe sportif ESGL 93 - GSD Gestion. An der Coupe de France huet d'Christine Majerus d'Espoirs-Klassement gewonnen an am Scratch-Klassement (all Kategorien zesummen) eng fënneft Plaz gemaach.

PalmarèsÄnneren

2007Änneren

2008Änneren

2009Änneren

2010Änneren

2011Änneren

2012Änneren

2013Änneren

  • 1. bei de Spiller vun de klenge Länner 2013 am Zäitfueren
  • 1. bei de Spiller vun de klenge Länner 2013 an der Stroossecourse
  • 1. bei de Spiller vun de klenge Länner 2013 am Mountainbike

2014Änneren

  00Dëst Kapitel ass nach eidel oder onvollstänneg. Hëlleft w.e.g. mat, fir et ze komplettéieren.


2015Änneren

2016Änneren

  00Dëst Kapitel ass nach eidel oder onvollstänneg. Hëlleft w.e.g. mat, fir et ze komplettéieren.

2017Änneren

  00Dëst Kapitel ass nach eidel oder onvollstänneg. Hëlleft w.e.g. mat, fir et ze komplettéieren.

2018Änneren

2019Änneren

Um SpaweckÄnneren

Virdrun    Sportlerin vum Joer    Duerno
Marie Muller
Jenny Warling
2013
2015, 2016, 2017
Jenny Warling
.

ReferenzenÄnneren