Charles Krier

Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Charles Krier, gebuer de 16. September 1902 zu Atert-Post an der Belsch, a gestuerwen de 14. Dezember 1942 zu Esch-Uelzecht, war e lëtzebuergesche Vëlossportler.

De Charles Krier

PalmarèsÄnneren

1923Änneren

1925Änneren

1926Änneren

1927Änneren

1928Änneren

1929Änneren

1931Änneren

Um SpaweckÄnneren