De Booba 2014 an der Rockhal

De Booba, gebuer den 9. Dezember 1976 als Élie Yaffa zu Boulogne-Billancourt, ass e franséische Rapper. Hien ass Member vum Rap-Kollektif 92i.

Hie schafft och als Geschäftsmann, sou huet hien ënner anerem d'Kleedermark Ünkut lancéiert.

DiskographieÄnneren

StudioalbumenÄnneren

  • 2002: Temps mort
  • 2004: Panthéon
  • 2006: Ouest Side[1]
  • 2008: 0.9
  • 2010: Lunatic[1]
  • 2012: Futur
  • 2015: D.U.C[1]
  • 2015: Nero Nemesis
  • 2017: Trône[1]

MixtapenÄnneren

  • 2005: Autopsie Vol. 1
  • 2007: Autopsie Vol. 2
  • 2009: Autopsie Vol. 3
  • 2011: Autopsie Vol. 4
  • 2017: Autopsie 0

Lidder (Auswiel)Änneren

  • 2002: Destinée
  • 2004: N°10
  • 2004: Avant de partir
  • 2005: Ouest Side
  • 2006: Boulbi
  • 2006: Au bout des rêves
  • 2006: Au bout des rêves
  • 2011: Comme une étoile
  • 2011: Paname
  • 2011: Bakel City Gang
  • 2011: Scarface
  • 2012: Caramel
  • 2012: Tombé pour elle
  • 2012: Kalash
  • 2012: Maître Yoda
  • 2013: A.C. Milan
  • 2013: T.L.T.
  • 2013: Turfu
  • 2013: RTC
  • 2013: Parlons peu
  • 2014: La mort leur va si bien
  • 2013: OKLM[2]
  • 2013: 3G
  • 2015: Tony Sosa
  • 2015: LVMH
  • 2015: Validé
  • 2016: 92i Veyron
  • 2016: JDC
  • 2016: Salside
  • 2016: É.L.É.P.H.A.N.T.[2]
  • 2016: DKR[2]
  • 2017: Petite fille[2]
  • 2018: Gotham
  • 2018: BB
  • 2019: PGP[2]

Um SpaweckÄnneren

Commons: Booba – Biller, Videoen oder Audiodateien

ReferenzenÄnneren

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 Dësen Album stoung op der éischter Plaz vun de franséischen Albumcharts (Quell)
  2. 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 Dëst Lidd stoung op der éischter Plaz vun de franséische Singlecharts (Quell)