Ana Soklič

sloweenesch Sängerin


D'Ana Soklič, gebuer den 10. Abrëll 1984 zu Bohinj, ass eng sloweenesch Sängerin a Lidderschreiwerin.[1] Si huet Slowenien beim Eurovision Song Contest 2021 zu Rotterdam an Holland mam Lidd Amen vertrueden.[2] D'Soklič ass an der éischter Halleffinall opgetrueden an huet et net bis an d'Finall gepackt.[3]

Ana Soklič
DionaDimm.jpg
Gebuer 10. Abrëll 1984
Nationalitéit Slowenien
Aktivitéit Museker, Lidderschreiwer, Sänger
Wikidata-logo-without-paddings.svg

DiscographieÄnneren

SinglenÄnneren

  • 2004: If You
  • 2004: Cosmo
  • 2007: Oče (Father)
  • 2013: Naj Muzika Igra
  • 2019: Temni Svet
  • 2020: Voda
  • 2021: Amen

ReferenzenÄnneren

  1. Ana Soklič - Slovenia - Rotterdam 2021. Eurovision.tv. Gekuckt de(n) 2021-05-11.
  2. 'Amen' for Slovenia's Ana Soklič. Eurovision.tv (2021-02-27). Gekuckt de(n) 2021-05-11.
  3. First Semi-Final of Rotterdam 2021. Eurovision.tv. Gekuckt de(n) 2021-05-19.

Um SpaweckÄnneren